Terme Olimia | Wellness & Spa Slovenija

SLOVENIJA TERME

TERME OLIMIA SLOVENIJA DEUS TRAVEL

Terme Olimia | Wellness & Spa Slovenija

Terme Olimia-Podčetrtek

 


 


Kompletnu ponudu svih Termi Slovenije sa cenama možete pogledati ovde na…linku

Terme Olimia se nalaze u opštini Podčetrtek uz reku Sutlu na 20 kilometara od granice sa Hrvatskom, u predelu koji je ekološki najzaštićeniji deo Slovenije. Godine 2010. ova regija u kojoj se nalaze Terme Olimia, uvrštena je u UNESCO-vu listu rezervata biosfera. Rezervat broji više od 120 vrsta ptica, kao i mnogobrojne vrste autohotnih orhideja. Terme Olimia su mesto koje živi u harmoniji sa netaknutom prirodom, blagotvornom lekovitom vodom i gostoljubivim i ljubaznim lokalnim stanovnicima. Nalaze se u  oblasti gde je domaća viševekovna tradicija lečenja i najstarija apoteka u Sloveniji. Olimia predstavlja izvor  beskrajnog života i vitalnosti.  Otkrivanje lepote prirode u Termama Olimia, kou okružuje mozaik predalpskog gorja, vinogradarski brežuljći i ravnice uz Sutlu, moguće je peške ili biciklom po uredjenim pešačkim i biciklističkim stazama. Izuzetno kulturno bogatstvo, netaknuta priroda, raznolika turistička ponuda i ljubazno lokalno stanovništvo privlače brojne posetioce tokom cele godine.

Terme Olimia uz wellness & spa centar Orhideliu i Termaliu, SPA Armoniu, Termalni park Aqualuna i Centar zdravlja čine jednu termalnu celinu. Jedno od najbitnijih prirodnih resursa koje imaju Terme Olimia je lekovita termalna voda. Temperatura termalne vode je izmedju 30 °C i 37 °C. Termalna voda smanjuje negativne uticaje na zdravlje i posledice stresa, oslobađa mišiće od napetosti i pospešuje prokrvljenost svih tkiva u telu. Pošto termalna voda sadrži silicijum ona ima pogodan uticaj na vezivna tkiva, kosti i hrskavice. Nizak sadržaj minerala pospešuje prečišćavanje i jačanje odbrambenog sistema organizma. Na kožu deluje blagotvorno i pomaže zarastanje rana. 

Kompletnu ponudu sa cenama mozete pogledati ovde…link

Terme Olimia – wellness & spa centar Orhidelia predstavlja najprestižniji deo Termi Olimia. Veoma je prostran što omogućava svakome da pronađe svoj kutak mira i opuštanja. Imate zatvoreni i otvoreni bazen, gejzire, sporu reku, svetleću pećinu, svet sauna koji se deli na deo sa finskim saunama, deo sa parnim kupatilima, tematskim odmaralištima i nudističkom terasom sa toplim bazenom i podnim grejanjem. Terme Olimia – wellness & spa centar Termalia je ogroman kompleks sa širokom ponudom. Deli se na Oazu bazena, Svet sauna i SPA & Beauty centar. Oaza bazena se prostire na preko 2.000 m2 sa 7 bazena. Svet sauna je sa 1.550 m2 najveći u Sloveniji. U njemu imate 9 različitih sauna. 4 finske, 3 turske, slanu saunu, Laconium i Tepidarium.

Terme Olimia – SPA Armonia je mesto u kom možete da iskusite vrhunsku masažu bilo da je u pitanju masaža neke od dalekih zemalja, nega lica, program za trudnice, pedikir ili manikir. Terme Olimia – Termalni park Aqualuna je mesto za porodičnu zabavu. Za decu postoji mini klub sa brojnim programima i animacijom. Odrasli mogu da se opuste u relaksacionom bazemu sa stolicama za masažu, bazenu sa talasima ili na nekom od 9 tobogana. Onima koji vole adrenalin preporučujemo tobogan KING KOBRA u kom brzina spuštanja dostiže 51 km/h.

Pogledajte našu galerija slika >>

Pogledajte najbolji hotel Sotelia 4* superior….

HOTEL SOTELIA 4* superior – TERME OLIMIA

Kompletnu ponudu svih Termi Slovenije sa cenama možete pogledati ovde na…linku

 

 

[INFORMACIJE I REZERVACIJE“ icon=“icon: phone“ size=“28″]

DEUS TRAVEL D.O.O. Turistička agencija

Adresa: Železnička br. 46 21000 Novi Sad

Tel: +381 (0) 21 210 10 77

Fax: +381 (0) 21 210 10 78

Mobilni: 069 189 98 89

e-mail: [email protected]             [email protected][/su_service]

 

 

 

 

Najbolja ponuda na jednom mestu

Najbolja ponuda na jednom mestu

DEUS TRAVEL DOO NOVI SAD - ŽELEZNIČKA BR.46

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*