HOTEL APOLLO 4* PORTOROŽ

HOTEL APOLLO LIFECLASS HOTELS AND SPA PORTOROZ SLOVENIJA DEUS TRAVEL

HOTEL APOLLO 4* Terme & Wellness LifeClass

PORTOROŽ

Hotel Apolo 4* Portorož se nalazi nedaleko od šetališta, na malom uzvišenju, okružen zelenilom i cvetnim vrtovima. Pogodan je za porodičan odmor sa decom. Sobe su opremljene: TV-om (kablovska), mini barom, telefonom, klimom i kupatilom. Većina soba hotela Apolo u Portorožu ima terasu, neke su opremljene stilskim nameštajem iz starog hotela Palace što im daje posebnu draž. Naročito interesantan je apartman sa pogledom na more u kome je Josip Broz Tito odsedao kada je bio u hotelu Apolo u Portorožu.

Doručak je na bazi švedskog stola, a večera izbor menija u nekom od Life Class-ovih restorana. Uz bar hotela nalazi se dečija igraonica. Hotel je povezan pokrivenim hodnikom sa wellness centrom Terme & Wellness Palace.

Hotelska ponuda: kapacitete hotela je 85 dvokrevetnih soba sa balkonom, 2 suita i 1 apartman. Hotelska ponuda: recepcija, restoran, bar, bašta, terasa, lift, sef, grejanje, sva javna mesta i sobe su nepušačke zone, klima, pristup kompleksu bazena sa morskom i termalnom vodom, fitnes centar, sauna, igraonica, privatna plaža, garaža, parking.

Sobe: standardne sobe: veličina 25 – 30 m2, LCD TV, mini bar, telefon, kupatilo, fen, balkon, bežični internet, klima, sef, balkon. Porodične sobe: veličine 23 – 33 m2, opremljene kao standardne sobe ali dodatno poseduju pomočni ležaj za 1-2 dece do 13 godina.

Ishrana: polupansion, doručak/večera (samoposluživanje, izbor više jela).

 

INFORMACIJE I REZERVACIJE

DEUS TRAVEL D.O.O. Turistička agencija

Adresa: Železnička br. 46 21000 Novi Sad

Tel: +381 (0) 21 210 10 77

Fax: +381 (0) 21 210 10 78

Mobilni: 069 189 98 89

e-mail: [email protected]             [email protected]

Najbolja ponuda na jednom mestu

Najbolja ponuda na jednom mestu

DEUS TRAVEL DOO NOVI SAD - ŽELEZNIČKA BR.46

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*