HOTEL GRAD OTOČEC 5* – TERME KRKA

HOTEL GRAD OTOČEC 5* – OTOČEC

Kompletnu ponudu sa cenama mozete pogledati ovde


 

Hotel Grad Otočec 5*, biser dolenjskog turizma, nalazi se na malom ostrvu na reci Krka, spojen pešačkim mostovima sa obalom. Ovaj dvorac je pretvoren u mali butik hotel sa 16 luksuzno opremljenih soba. Ovaj hotel je član prestižnog udruženja hotela i restorana Relais & Chateaux. Restoran hotel je jedan od najbolje ocenjenih restorana u Sloveniji. Hotelska ponuda: recepcija, lobi, dvorski restoran, lovačku sobu sa kaminom, vitešku sobu, stakleni atrij, dvorsku i baštensku terasu, bežični internet, golf igralište uz doplatu, mogućnost korišćenja termalnog bazena u hotelu Šport koji je udaljen oko 200m od hotela. Sve sobe imaju kupatilo, fen, telefon, TV, mini bar, internet priključak i klima uređaj. Ishrana je na bazi doručka (samoposluživanje, izbor više jela).

Bajkovitu sliku dvorca, opasanog snažnim dvorskim zidinama, prekrasno dopunjuje prelepi zeleni park, koji nudi ugodnu senku i u najtoplijim letnim razdobljima. Tu je sve podređeno udobnosti i uživanju u boravku, a „točku na i“ daje dvorsko osoblje, koje profesionalno rai na tome da boravak u dvorcu bude prekrasan, da su venčanja i druge proslave nezaboravni, da su sladokusci zadovoljni, da poslovni ljudi uživaju u potpunoj radnoj udobnosti …

 

Pogledajte našu galerija slika >>

Najveća raskoš – najviše prostora i udobnosti – jamči naša dvorska spavaonica za dvoje, s pogledom na reku Krku, opremljena nameštajem izrađenim od prirodnih materijala, u bojama koje smiruju. Tu vas, između ostalog, očekuje i prostrana dvorska kupaonica sa kutnom masažnom kadom i kišnim tušem, te soba za prijeme i sajetovanja, u kojoj je sto za 6 do 8 osoba i bežični pristup internetu. U obe naše superior suite mogu prespavati po 3 osobe, a prijemnica u predvorju je primerena i za susrete s novinarima.

Ostrvcetu usred reke Krke, gde svojom lepotom već osam vekova oduševljava sve koji ga posete. Preuređen u hotel visoke kategorije, čuva lepote prošlosti i suptilno ih spaja sa modernom vrhunskom ponudom turizma. Romantična večera poslužena od osoblja u tradicionalnim kostimima predstavlja nezaboravan doživljaj. Okolina je kao stvorena za romantična venčanja, godišnjice, poslovne susrete i odmor u izuzetnom komforu i tišini. Sve sobe su sa telefonom, satelitskom TV, radiom, kupatilom sa fenom.

INFORMACIJE I REZERVACIJE

DEUS TRAVEL D.O.O. Turistička agencija

Adresa: Železnička br. 46 21000 Novi Sad

Tel: +381 (0) 21 210 10 77

Fax: +381 (0) 21 210 10 78

Mobilni: 069 189 98 89

e-mail: [email protected]             [email protected]

 

Najbolja ponuda na jednom mestu

Najbolja ponuda na jednom mestu

DEUS TRAVEL DOO NOVI SAD - ŽELEZNIČKA BR.46

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*