HOTEL VESNA 3* TERME TOPOLŠICA

 HOTEL VESNA 3***- TERME TOPOLŠICA

Kompletnu ponudu sa cenama mozete pogledati ovde

Hotel Vesna 3*** predstavlja srce lečilišta Terme Topolšica. U njemu se dnevno nižu različite priredbe, zabavna popodneva i kulturni večernji događaji. Hotel Vesna 3* Terme Topolšica je odličan domaćin seminara, predavanja i programa za veća društva za šta je u hotelu namenjena seminarska dvorana (do 60 osoba) i više manjih prostora (do 25 osoba).

Prostrane i lepo uređene sobe hotela Vesna 3* Terme Topolšica nude sve što vam je potrebno za ugodan boravak (tv, telefon, sa minibarom ili bez, kupatilo s tušem ili kadom, WC, fen za kosu, s balkonom ili bez). U sklopu hotelskog kompleksa nalazi se spoljašnji i i unutarašnji vodeni park s termalnom vodom, a takođe i   finske i infra saune kao i  turska kupatila. U hotelu si takođe možete priuštiti sebi i  sunčanje u solarijumu.

Hotelski restorani Hotela Vesna 3* Terme Topolšica  s ukupno 400 stolica uvek će vas poslužiti s kulinarskim majstorijama, a aperitiv bar i kafe su kao stvoreni za čavrljanje uz piće ili ukusnu poslasticu. Hotel takođe u svom sastavu ima frizerski salon, suvenirnicu i parking.  WELLNESS CENTAR ZALA u svom sastavu ima: fitnes, masažu, nega tela (kozmetičar,pedikir). Kao i dodatne usluge: zdravstveni centar (đakuzi, tretmani blatom, peeling i fango obloge, Kneipp), VIP centar (finske saune i parna kupatila, whirpool), sauna za osobe s posebnim potrebama, tuševi iznenađenja , 2 terase (japanski i alpski stil) s ležaljkama, đakuzijem, vodenim slapom i spoljašnjom finskom saunom, a od dodatnih sadržaja svakako su: grupna terapija i aerobik.

BAZENI – Termalni doživljaji tokom cele godine su na dohvat ruke. Vodene površine prostiru se na 1.760 m², a u sunčevim zracima i ugostiteljskoj ponudi parka gosti mogu uživati na čak 10.000 m² površine.

Pogledajte par fotografija unutrašnjeg i spoljnog bazena hotela Vesna 3*** Terme Topolšica >>

Unutrašnji bazenski kompleks – U hotela Vesna otvara se grad vodenih atrakcija za celu porodicu. Topli izvori, bazen za decu, masažni tuševi, whirlpool i prava rimska kupatila garantuju da ni zimi neće biti dosadno.

Vodeni park Zora – Otvoreni vodeni park svoje vodene vragolije za goste otvara kada prve zrake sunce obasjaju dolinu. Atraktivne termalne vodene površine, prelivajući bazeni, vodene atrakcije, tobogani i bogat ugostiteljski program čine pravi grad vodenih doživljaja. Dopadljiva terasa i lepo uređene travnate površine stvaraju ugodno okružje za potpune termalne užitke. Drveni mostić povezuje oba dela i goste vodi od unutrašnjeg do otvorenog bazenskog kompleksa. Temperatura vode u unutarnjem bazenu je 31°C, a u otvorenom koji je povezan s unutarnjim 34°C. Whirlpool ima temperature vode 35°C. Temperatura vode u vodenom parku Zora koji radi u ljetnoj sezoni je 28 do 30°C.

Pogledajte našu galerija slika >>

 

INFORMACIJE I REZERVACIJE

DEUS TRAVEL D.O.O. Turistička agencija

Adresa: Železnička br. 46 21000 Novi Sad

Tel: +381 (0) 21 210 10 77

Fax: +381 (0) 21 210 10 78

Mobilni: 069 189 98 89

e-mail: slovenijaterme@gmail.com             office@deustravel.rs

 

Najbolja ponuda na jednom mestu

Najbolja ponuda na jednom mestu

DEUS TRAVEL DOO NOVI SAD - ŽELEZNIČKA BR.46

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*