Terme Paradiso | Wellness & Spa Slovenija

Terme Paradiso | Wellness & Spa Slovenija

Terme Paradiso – Dobova

Kompletnu ponudu sa cenama mozete pogledati na linku.. ovde

Terme Paradiso u mestu Dobova, predstavlja najmanje termalno kupalište u Sloveniji sa izuzetnom termalnom vodom radi tokom cele godine. Na 1.800 kvadratnih metara vodenih površina – sopljašnjih i unutrašnjih, nude različite atrakcije – spora reka, tobogan Multitrack, tobogan Kamikaze sa 10 metara visine… Unutrašnji i spoljašnji bazeni su otvoreni tekom cele godine, a spora reka i tobogani rade samo leti.

Termalna voda – Terme Paradiso bogata je kalcijumom i magnezijumom, prema analizama, voda u Termama Paradiso jemeđu najkvalitetnijim vodama u Sloveniji. Pomaže kod reumatskih tegoba i tegoba postoperativnih stanja, nakon operacija kostiju, zglobova i mišića.  Terme Paradiso Spa & Wellness centar daje telu i duši rajske tretmane.

Pogledajte našu galerija slika >>

Tako i moderno uređena Oaza Paradiso nudi opuštanje u osam različitih sauna. A u najmodernije opremljenom fitnes centru na površini od oko 300 m2, koji je opremljen najsavremenijim spravama za izvođenje aerobnih vežbi, spravama za oblikovanje mišićne mase, nudi razne vidove rekreacije za sve ukuse. Isto tako u svom sastavu ima i  prostor za izvođenje raznih vežbi poput pilatesa, joge i slično. Terme Paradiso pored Wellness & spa centra, Fitnes centra i Oaza Paradiso-svet sauna, raspolaže Spa & wellness hotelom Paradiso 4**** superior.

HOTEL PARADISO 4* superior – TERME PARADISO

Service title

DEUS TRAVEL D.O.O. Turistička agencija

Adresa: Železnička br. 46 21000 Novi Sad

Tel: +381 (0) 21 210 10 77

Fax: +381 (0) 21 210 10 78

Mobilni: 069 189 98 89 viber

e-mail: [email protected]             [email protected]

 

Najbolja ponuda na jednom mestu

Najbolja ponuda na jednom mestu

DEUS TRAVEL DOO NOVI SAD - ŽELEZNIČKA BR.46

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*