HOTEL ATRIJ 4* superior TERME ZREČE

HOTEL ATRIJ 4* superior – TERME ZREČE

Kompletnu ponudu sa cenama mozete pogledati ovde

TERME ZRECE ZIMA 2023-2024 CENOVNIK

Hotel Atrij 4* superior nalazi se u termama Zreče, u podnožju zelenog Pohorja. Hotel Atrij u Terme Zreče otovren je krajem 2011.godine. Namenjen je svima koji žele da pobegnu od svakodnevne buke i stresa.  Hotel inspiriše priča o jabuci – voću koje čuva i obnavlja mladost te predstavlja prirodni izvor zdravlja i energije. Prilikom izgradnje hotela, velika pažnja posvećena je ekologiji, zadovoljeni su svi kriterijumi i hotel Atrij 4**** Zreče je dobio ekološki znak EU. Odanost tradiciji se može osetiti i doživeti u udobnim sobama i apartmanima, opremljenima jedinstvenim furnirom drveta jabuke i prijatnim tkaninama i toplim bojama koje odišu domaćinskom atmosferom i udobnošću.   

Sve sobe hotela Atrij u Terme Zreče imaju klima uređaj, TV, telefon, kablovski internet, mini bar, mini sef, kupatilo (tuš ili kada). Hotel nudi i smeštaj uz potpunu relaksaciju u posebnim smeštajnim jedinicama. Apartman Gala s finskom saunom i masažnom kadom s grejanim keramičkim ležajem, apartman Gala Prestige s finskom saunom, parnim tušem i masažnom kadom na velikoj otvorenoj terasi, i sobe s masažnim kadama i francuskim balkonima. U okviru hotela nalaze se hotelski restoran, bar, a-la-carte restoran Izba, Retro salon (kamin soba sa bibliotekom), Someliereva soba (soba za degustaciju), Zlodjevo blago (soba za decu), sala za konferencije. „Idila“ wellness & spa centar je sastavljen iz nekoliko tematskih celina : Natura, SAWADDEE, idila Orijenta (tajlandska terapija, masaže), Svet romantike (svet opuštanja u dvoje), Spa & Beauty centar (nega lica i tela, pedikir, manikir, planinski wellness).

 

Pogledajte našu galerija slika >>

DOŽIVLJAJI: kupanje u bazenu s akratotermalnom vodom, aerobik u vodi, šetnje s osnovama nordijskog hodanja, vožnja bicikla, pijaca sa domaćim proizvodima, večernje šetnje s bakljama, muzičke večeri, dečije kreativne radionice, ski odnosno planinski bus Zreče – Rogla – Zreče (po voznom redu).
AKTIVNOSTI: sportski ribolov, tenis, biciklizam, golf, izlet do podrumu Zlati grič, razgledanje Žičkog kartuzijanskog samostana, dvorca Trebnik, šetnja do Lovrenških jezera, razgledanje KSEVT-a (Kulturni centar europske svemirske tehnologije).
WELLNESS USLUGE: nega lica i tela, masaže, kupke, sauna selo s programima saunanja, fitnes
ZDRAVSTVENE USLUGE: stručno osposobljeni doktori i terapeuti, vrhunska zdravstvena rehabilitacija, zdravstveni i preventivni programi.

 

Za sve putnike iz Beograda obezbedjen je prevoz luksuznim kombijem sa kućne adrese do izabranog hotela u Termama Zreče, a za putnike iz Novog Sada polazak može biti na ukljuučenju na Auto put kod Rume (rumska petlja).

HOTEL VITAL 4* TERME ZREČE

INFORMACIJE I REZERVACIJE

DEUS TRAVEL D.O.O. Turistička agencija

Adresa: Železnička br. 46 21000 Novi Sad

Tel: +381 (0) 21 210 10 77

Fax: +381 (0) 21 210 10 78

Mobilni: 069 189 98 89

e-mail: [email protected]             [email protected]

 

Najbolja ponuda na jednom mestu

Najbolja ponuda na jednom mestu

DEUS TRAVEL DOO NOVI SAD - ŽELEZNIČKA BR.46

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*