TERMALNI PARK AQUALUNA – TERME OLIMIA

TERMALNI PARK AQUALUNA TERME OLIMIA


Termalni park Aqualuna je kompleks sa 3.000 kvadratnih metara vodenih površina, bazeni sa talasima, uzbudljive vodene kaskade, staze za brze spustove sa krivinama, dečji zabavni program, bogata animacija i bogata ugostiteljska ponuda.Svi bazeni su napunjeni olimskom termalnom vodom, iz pet termalnih bunara koji se nalaze u blizini. Kupanje i zabava u termalnoj vodi dobro je za vaše zdravlje i ima brojne pozitivne učinke, jer poboljšava cirkulaciju krvi, pospešuje metaboličke procese, okrepljuje imuni sistem i deluje antiinflamatorno. U ponudi je i odličan izbor hrane u samoposlužnom restoranu, veliki izbor. Radno vreme (od maja do septembra) ponedeljak – petak: 09.00 – 20.00; subota, nedelja i praznici: od 08.00 – 20.00. Termalni park Aqualuna očaraće vas svojim atraktivnim bazenom s talasima, uzbudljivim vodenim toboganima, stazama za brzo spuštanje i divljim krivinama. Posebno atraktivan za porodice s decom svih uzrasta.

Novost u Aqualuni Aquajungle 2:
550 kvadrata površine
– 4 kule s motivom palmi
– više od 70 efekata i dodataka koji podstiču interaktivnu igru
– manja preklopna vedra
– vodeni pištolji, mreže, gejziri
-na vrhu strukture je preklopno vedro iz kojeg se svaka dva minuta izliva velika količina vode

Od juna 2013. godine sadržaj otvorenih bazena u okviru Aqua lune upotpunjuje tobogan “King Kobra” koji omogućava vratolomnu trku u dve cevi preko kružnih staza, zaokreta i krivina i vožnju u zatvorenim i otvorenim delovima tobogana. U zatvorenom delu tobogana je potpuni mrak, posle kojeg sledi neočekivan završetak, kada posetilac kreće ka otvorenom delu tobogana i blještavoj svetlosti, stručno dizajnirana konfiguracija i obojeni deo tobogana pružaju iluziju i osećaj da će se korisnici sudariti, jedinstvena izmaglica, šištanje, prskanje vode i vizuelni efekti ovo iskustvo čine nezaboravnim, snažne G sile posetioce spuštaju ka izlazu sa tobogana, a vrhunac vožnje je pad pod uglom od 50 stepeni, 8 metara u dubinu, brzinom 51 km na sat!

Pogledajte našu galerija slika >>

Za sve putnike iz Beograda je obezbeđen prevoz luksuznim kombijem sa kućne adrese do hotela u Termama Olimia, a za putnike iz Novog Sada polazak može biti kod uključenja na Auto put kod Rume (raskarsnica kod Rume).

 

INFORMACIJE I REZERVACIJE

DEUS TRAVEL D.O.O. Turistička agencija

Adresa: Železnička br. 46 21000 Novi Sad

Tel: +381 (0) 21 210 10 77

Fax: +381 (0) 21 210 10 78

Mobilni: 069 189 98 89

e-mail: [email protected]             [email protected]

 

 

Najbolja ponuda na jednom mestu

Najbolja ponuda na jednom mestu

DEUS TRAVEL DOO NOVI SAD - ŽELEZNIČKA BR.46

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*