HOTEL MARINA 3* IZOLA

HOTEL MARINA 3*- IZOLA

 

Hotel Marina 3*, Izola, nalazi se u starom gradskom centru uz more (luku). U ponudi imamo različite tipe soba, economy, standard i superior. Usluga je noćenje sa doručkom, za večeru postoji mogućnost menija ili a la carte u restoranu. (Restoran hotela Marina najbolje je ocenjen u Izoli i jedan najboljih na obali). Hotel poseduje dve saune sa jacuzzijem za individualni najam.

Staro mediteransko mestašce Izola nalazi se na jugozapadnoj obali Tršćanskog zaliva,  prisutna tradicija ribolova i vinarstva, mistični tragovi prošlosti i prijatnost lokalnog stanovništva  ostavljaju nezaboravni doživljaj. Prijatni i romantični ambijent mesta pozivaju vas u svoje naručje, i ostavljaju utisak koji se nikad ne zaboravlja.

Hotel Marina, izgrađen je 1969. godine. Nalazi se u samom centru grada.  Gosti hotel mogu uživati u svežem morskom vazduhu jer većina hotelskih soba gleda na izolsku luku. Hotel poseduje 100 ležaja od toga 49 klimatizovanih  i opremljenih soba. Plaža “Svetilnik” se nalazi na samo 200 m od samoga hotela. U prizemlju hotela nalazi se salon za masaže. Takođe gostima se nudi i  finska , infracrvena sauna, bazen sa masažerima. Da bi boravak bio potpun, preporučujemo Vam posetu restoranu hotela Marina. Sveže spremljeni mediteranski specialiteti će Vas oduševiti.  Pored klasične ponude, nudimo Vam i mogućnost da iznajmite bicik i na taj način omogućimo pogled slovenske obale s druge perspektive. Kao i degustaciju i posetu vinskim podrumima  Rojac, Rodica ili Gordia, uljare Lisjak i  domaćinstva Butul. Stručno i prijatno osoblje je gostima na raspolaganju 24 časa na dan.  WI-FI je besplatan u hotelu, kao i u sobama.

 

Pogledajte našu galerija slika >>

 
INFORMACIJE I REZERVACIJE:

DEUS TRAVEL D.O.O. Turistička agencija

Adresa: Železnička br. 46 21000 Novi Sad

Tel: +381 (0) 21 210 10 77

Fax: +381 (0) 21 210 10 78

Mobilni: 069 189 98 89

e-mail: [email protected]             [email protected]

 

Najbolja ponuda na jednom mestu

Najbolja ponuda na jednom mestu

DEUS TRAVEL DOO NOVI SAD - ŽELEZNIČKA BR.46

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*