BEST WESTERN PREMIER HOTEL SLON 4*

BEST WESTERN PREMIER HOTEL SLON SLOVENIJA LJUBLJANA DEUS TRAVEL

BEST WESTERN PREMIER HOTEL SLON 4* – LJUBLJANA

Hotel Best Western Premier Slon 5* se nalazi u srcu Ljubljane. U ponudi su svetle i živopisne sobe, spa centar, otmen restoran i čuvena poslastičarnica. Bogat doručak na bazi švedskog stola sa italijanskom espreso kafom služi se u elegantnoj sali za doručak.

Superior sobe sa 4 zvezdice imaju raskošno uređen enterijer sa luksuznom posteljinom. Svaka soba je klimatizovana i nudi moderne sadržaje.

Vrhunski spa i fitnes centar hotela radi 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji. Sadrži najsavremenije Technogym sprave za kardiovaskularne vežbe i dizanje tegova. Saune za opuštanje su opremljene tuševima sa efektom tropske kiše. U hotelskom spa centru Thai Massage & Spa možete se opustiti uz neku od 9 različitih tajlandskih masaža.

Elegantno uređeni restoran Slon 1552 ima velike prozore sa pogledom na prometnu pešačku zonu starog grada i predstavlja popularno sastajalište za goste hotela, kao i za meštane. U njemu se služe jela slovenačke, mediteranske i internacionalne kuhinje i odlična vina.

Jela sa sezonskih menija pripremaju se od retkih namirnica i lokalnih proizvoda, koji se sveži dopremaju sa pijace. U ponudi su i dnevni meniji sa specijalnim ručkom od 3 jela, uključujući vegetarijansku i vegansku hranu. U vinima i koktelima možete uživati do kasnih večernjih sati.

Kongresni centar u hotelu Slon sastoji se od 5 višenamenskih sala za konferencije. Sve sale su klimatizovane i dobro osvetljene prirodnim svetlom. Sale se mogu pregraditi i pogodne su za razne sastanke i događaje.

Na samo nekoliko koraka od hotela nalaze se čuveno Tromostovje i druge turističke atrakcije, poslovni objekti i najvažnije državne institucije u centru Ljubljane.

INFORMACIJE I REZERVACIJE

DEUS TRAVEL D.O.O. Turistička agencija

Adresa: Železnička br. 46 21000 Novi Sad

Tel: +381 (0) 21 210 10 77

Fax: +381 (0) 21 210 10 78

Mobilni: 069 189 98 89

e-mail: [email protected]             [email protected]

Najbolja ponuda na jednom mestu

Najbolja ponuda na jednom mestu

DEUS TRAVEL DOO NOVI SAD - ŽELEZNIČKA BR.46

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*