GRAND HOTEL UNION 4*

GRAND HOTEL UNION LJUBLJANA SLOVENIJA DEUS TRAVEL

GRAND HOTEL UNION 4* – LJUBLJANA

Hotel Grand Union 5* nalazi se na samo nekoliko koraka od Prešernovog trga i Tromostovja u Ljubljani. Smešten je u istorijskoj zgradi u stilu secesije. Besplatan WiFi je dostupan u celom objektu.

Sve prostrane, klimatizovane i ukusno uređene sobe imaju flat-screen TV, mini-bar i sef. Pored toga uključuju sopstveno kupatilo sa kadom, fenom za kosu i besplatnim toaletnim priborom. Papuče i bade-mantili su takođe obezbeđeni. Pojedine smeštajne jedinice imaju i prostor za sedenje. Svim gostima je na raspolaganju besplatan doručak na bazi švedskog stola.

Hotel Grand Union je čuven po svom Grand Union kafeu gde se gosti mogu opustiti u istorijskom ambijentu uz šoljicu kafe ili čaja i velikim izborom kolača. Intiman i prijatan restoran i bar Atelje kombinuje internacionalnu i slovensku kuhinju. Restoran Union nudi jedinstveno iskustvo u privatnom vrtu hotela Grand Union. U sklopu hotela se nalazi biblioteka vina sa izborom slovenskih vina, kao i bar u foajeu.

Velnes centar je smešten na najvišem spratu hotela Grand Union Business i obuhvata bazen sa pogledom na Ljubljanski stari grad i saune. Svi ovi sadržaji se mogu besplatno koristiti. Hotel takođe ima fitnes centar koji radi 24 časa dnevno i tržni centar sa butikom, juvelirnicom, suvenirnicom, berbernicom i frizerskim salonom. Kongresni centar nudi 21 kompletno opremljenu salu, u kojima se mogu organizovati svi tipovi događaja.

Stari gradsko jezgro nalazi se na 180 metara, a šetalište pored reke Ljubljanice na 100 metara. Ljubljanski stari grad je udaljen 1 km, a ljubljanska katedrala 500 metara. Do Cankarjevog doma ima 900 metara, a Ljubljanski sajam se nalazi na 1 km.

Glavna autobuska i železnička stanica nalaze se na 700 metara. Aerodrom Ljubljana je udaljen 25 km. Plaćeni natkriveni parking je na raspolaganju na licu mesta, a aerodromski prevoz može da se organizuje na zahetv i uz doplatu.

 

INFORMACIJE I REZERVACIJE

DEUS TRAVEL D.O.O. Turistička agencija

Adresa: Železnička br. 46 21000 Novi Sad

Tel: +381 (0) 21 210 10 77

Fax: +381 (0) 21 210 10 78

Mobilni: 069 189 98 89

e-mail: [email protected]             [email protected]

Najbolja ponuda na jednom mestu

Najbolja ponuda na jednom mestu

DEUS TRAVEL DOO NOVI SAD - ŽELEZNIČKA BR.46

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*