HOTEL LIPA 3* LENDAVA

HOTEL LIPA TERME LENDAVA SLOVENIJA DEUS TRAVEL

HOTEL LIPA 3* – TERME LENDAVA

Hotel LIPA 3*** Lendava srednje je veliki hotel sa 120 soba i gostoljubivim i ljubaznim osobljem. Lični odnos osoblja stvara opuštenu atmosferu za odmor s porodicom ili udvoje. Lipa Lendava  je i hotel pogodan za bicikliste i pešake, a u njegovoj okolini uživat će i rekreativni iskusniji biciklisti. U obnovljenom Hotelu Lipa na raspolaganju je 120 hotelskih soba i apartmana. Jednokrevetne i dvokrevetne sobe, apartmani i junior suite opremljeni su kupatilom s tušem i WC-om, fenom za kosu, kablovskom TV, telefonom, sefom, klima-uređajem i balkonom s pogledom na okolnu prirodu. Gostima hotela Lipa na raspolaganju je hotelski restoran Lipa s bogatim buffet doručkom i ukusnim pansionskim obrocima. Osim savremene međunarodne kuhinje na jelovniku su često i tradicionalna slovenska jela i jela iz Pomurja među kojima treba probati lendavski bograč. Aperitiv bar je krcat dnevnim štampom i bogatom ponudom bezalkoholnih i alkoholnih pića.

U Hotelu Lipa u Lendavi gostima su namenjena tri bazena – unutrašnji, otvoreni i dečji bazen. Gosti hotela Lipa imaju slobodan ulaz i u spoljni vodeni svet. Ukupno im je tako na raspolaganju 8 manjih i većih bazena. Deo bazena ima običnu, a deo termalnu parafinsku vodu s blagotvornim uticajem na zdravlje. Kupanje je moguće u svim godišnjim dobima, a petkom i subotom u ponudi je noćno kupanje.

U Termama Lendava je izvor parafinske termalne vode koja ima blagotvorno dejstvo na kožu i pomaže kod reumatskih oboljenja. Na temelju parafinske termalne vode osmišljeni su i wellness i zdravstveni programi u ugodnom ambijentu wellness centra. Gosti Hotela Lipa pri upotrebi wellness usluga imaju posebne pogodnosti. Na raspolaganju su i frizerski i kozmetički salon. 

 

 

INFORMACIJE I REZERVACIJE

DEUS TRAVEL D.O.O. Turistička agencija

Adresa: Železnička br. 46 21000 Novi Sad

Tel: +381 (0) 21 210 10 77

Fax: +381 (0) 21 210 10 78

Mobilni: 069 189 98 89

e-mail: [email protected]             [email protected]

Najbolja ponuda na jednom mestu

Najbolja ponuda na jednom mestu

DEUS TRAVEL DOO NOVI SAD - ŽELEZNIČKA BR.46

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*