HOTEL VITAL 4* Dolenjske Toplice

HOTEL VITAL 4* – DOLENJSKE TOPLICE


Kompletnu ponudu sa cenama mozete pogledati ovde

DOLENJSKE TOPLICE pdf (3)

DOLENJSKE  TOPLICE  pdf (2)

DOLENJSKE   TOPLICE pdf(1)

 


 

Terme Dolenjske se nalaze u istočnom delu Slovenije i udaljene su oko 10 kilometara od Novog Mesta, a oko 490 kilometara od Beograda. Termalna voda u Dolenjskim toplicama ima lekovita dejstva naročito za lečenje reumatskih oboljenja lokomotornog sistema, stanja nakon povreda i operativnih zahvata na lokomotornom sistemu i za lečenje ginekoloških bolesti. Odlični hotelski i bazenski kapaciteti, posebno Wellness centar Balnea, učiniće boravak gostiju svih generacija prijatnim i opuštajućim.

Ako želite ravnotežu između harmonije prirode i širokog spektra aktivnosti za fizičko zdravlje, pozivamo vas u hotel Vital 4*, koji se ponosi tradicijom izvrsnosti još od 1776. godine. Hotel se nalazi  u sastavu kompleksa Dolenjskih Toplica i ima ukupno 34 jednokrevetne sobe, 61 dvokrevetnu sobu i 7 apartmana. Sve sobe imaju kupatilo sa fenom za sušenje kose, SAT TV i telefon. U sklopu hotela se nalaze tri zatvorena bazena sa termalnom vodom (36° C), restoran, aperitiv bar. Hotel je povezan podzemnim hodnikom sa hotelom Kristal kao i sa zatvorenim bazenima. Sva tri unutrašnja bazena su sa termalnom vodom od 36C. Hotel Vital 4* poseduje i aperitiv bar, internet kutak, gimnastičku dvoranu, fitnes, solarijum i kozmetički salon…. 

Pogledajte našu galerija slika >>

U sklopu hotela se nalazi zdravstveni dom Termi Dolenjske Toplice „Zavet zdravlja“, u kome se osim zdravstvenih prostorija nalaze još i sala za gimnastiku, fitnes, solarijum i kozmetički salon.

 

Za sve putnike iz Beograda, obezbedjen je svakodnevni luksuznim kombijem sa kućne adrese do hotela, a putnici iz Novog Sada mogu se prikljuciti kod Rume-rumska petlja na auto putu.

 

INFORMACIJE I REZERVACIJE

DEUS TRAVEL D.O.O. Turistička agencija

Adresa: Železnička br. 46 21000 Novi Sad

Tel: +381 (0) 21 210 10 77

Fax: +381 (0) 21 210 10 78

Mobilni: 069 189 98 89

e-mail: [email protected]             [email protected]

 

 

 

 

Najbolja ponuda na jednom mestu

Najbolja ponuda na jednom mestu

DEUS TRAVEL DOO NOVI SAD - ŽELEZNIČKA BR.46

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*