BOHINJ ECO HOTEL 4*

BOHINJ ECO HOTEL 4*

Bohinj ECO Hotel Slovenia brošura pdf.  

Paket Alpski Wellness 2019.Cenovnik. pdf.

Paket za doček 2019!!! Cenovnik. pdf.

Ski & Spa paket 2019.Cenovnik. pdf.

Uskrs i majski praznici 2019.Cenovnik. pdf. 

Prvi ekološki hotel u Sloveniji, luksuzni resort sa aqua parkom, bowling salom, wellnessom, fitnes salom. Hotel sa najviše nagrada u Sloveniji (turizam, hotelijerstvo, energetika). Poseduje Green Globe sertifikat. 

Hotelskim gostima stoje na raspolaganju: hotelska rezidencija, predsednički apartman, luksuzni apartmani, poslovna suita, porodična suita, suita za mladence, panoramska suita, porodična soba, sobe sa balkonom, sobe bez balkona. Sve hotelske sobe imaju nadstandardnu opremu od tikovine ili američkog oraha i pružaju prekrasne poglede na Julijske Alpe. Hotelskim su gostima na raspolaganju i zaštićena parking mesta u podzemnoj garaži.

Oprema u sobama: klima uređaj, kupatilo s tušem i/ili kadom, fen za kosu, LCD TV (106 cm, 42″) mini bar, sef s električnom utičnicom, telefon, žični i bežični pristup internetu.

Pogledajte našu galeriju slika >>

Sve konferencijske dvorane i dvorane za sastanke opremljene su najsavremenijom tehnologijom kao što su: digitalni LCD projektori, velika projekcijska platna, bežični mikrofoni, brz bežični pristup internetu, Blu-ray, HD Video, DVD i CD playeri, pisaće i crtaće ploče, demoploče, govornica. Sve su dvorane klimatizovane i opremljene najkvalitetnijim materijalima.

Jedinstveno u Sloveniji i prava retkost u Evropi – hotel ima sopstvenu salu za bowling sa čak pet staza za bowling koje su namenjene gostima hotela, ali i onima koji to nisu. Ekskluzivni hotelski wellness naplaćuje se i namenjen je hotelskim gostima koji žele više privatnosti, užitka, odmora i opuštanja u zanosno lepom ambijentu. Wellness se nalazi na najvišem spratu hotela i osmišljen je tako da kroz stakleni krov pruža celovit pogled na Bohinjske planine i okruženje. U hotelskom su wellnessu na raspolaganju: bazen, turska sauna, finska sauna, prostorije za masažu, prostorija za odmor, velika sunčana terasa, aqua park. Hotel je podzemnim hodnikom povezan sa aqua parkom koji gostima pruža jedinstven vodeni doživljaj! Hotelskim gostima je omogućeno besplatno: kupanje u bazenima, poseta saunama, fitness. Veliku prednost donosi i posve bezgotovinsko poslovanje s obzirom na to da svi hotelski gosti pri dolasku u hotel primaju narukvicu koja omogućuje ulazak u aqua park i koja beleži sve usluge , hranu i pića naručena u istom.

 

Za sve putnike iz Beograda obezbedili smo svakodnevni prevoz luksuznim kombijem sa kućne adrese. Iz Novog Sada putnici se mogu ukljuciti kod Rume-uključenje na Auto put.

 

INFORMACIJE I REZERVACIJE

DEUS TRAVEL D.O.O. Turistička agencija

Adresa: Železnička br. 46 21000 Novi Sad

Tel: +381 (0) 21 210 10 77

Fax: +381 (0) 21 210 10 78

Mobilni: 069 189 98 89

e-mail: slovenijaterme@gmail.com             office@deustravel.rs

Najbolja ponuda na jednom mestu

Najbolja ponuda na jednom mestu

DEUS TRAVEL DOO NOVI SAD - ŽELEZNIČKA BR.46

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*