HERBAL GLAMPING RESORT LJUBNO

HERBAL GLAMPING RESORT LJUBNO

Jedino što treba je da se isključite od svega..

Možete započeti svoj dan doručkom punim lokalnih poslastica, poslužen na terasi. Nakon toga možete pripremiti ručak u društvu našeg kuvara na otvorenoj terasi. Posle toga možete istražiti okolinu šetajući ili električnim biciklima, a zimi možete ići na skijanje u obližnje skijalište. Na kraju dana možete se prepustiti u kućnom restoranu Herbal. Romantične duše biće poslužene čarobnom večerom pored kamina. Resort Herbal Glamping Ljubno može ponuditi: 10 glamping šatora, kulinarsko iskustvo u biljnom restoranu (doručak, ručak, večera), biljne radionice, prirodne tretmane, piknik u prirodi, večeru uz vatru, grupne igre organizovanu brigu o deci, iznajmljivanje električnog motora, aktivnosti u okruženju.

Bogata svakodnevna ponuda Herbal Glamping Resort Ljubno restorana, zasnovana na kvalitetu, omogućiće vam da isprobate ograničenu ponudu jela, pripremljenih uz znanje i napore glavnog kuvara. Sva jela u Herbal Glamping Resort Ljubno će biti pripremljena od ekološki prihvatljivih sastojaka, dok će se biljke i začini svakodnevno brati sveže iz naših vrtova.

Wellness program

Opuštanje i prepuštanje masažama Herbal Glamping Resort Ljubno, nega lica lica ili boravak u  sauni u wellness centru, potpuno će se probuditi i osvežiti sva vaša čula. Okruženi divnim biljnim aromama, otkrićete korisne efekte biljaka na koži i telu što je idealno za pokretanje ili završetak nezaboravnog dana. Svi preparati koji se koriste za tretmane su isključivo na biljnoj bazi, što predstavlja dobru, prirodnu i zdravu  negu i ekološku normu.

HERBAL GLAMPING RESORT LJUBNO

DEUS TRAVEL D.O.O. Turistička agencija

Adresa: Železnička br. 46 21000 Novi Sad

Tel: +381 (0) 21 210 10 77

Fax: +381 (0) 21 210 10 78

Mobilni: 069 189 98 89

e-mail: [email protected]             [email protected][/su_service]

Najbolja ponuda na jednom mestu

Najbolja ponuda na jednom mestu

DEUS TRAVEL DOO NOVI SAD - ŽELEZNIČKA BR.46

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*