HOTEL ŠPORT 4*- OTOČEC-TERME KRKA

HOTEL ŠPORT 4* – OTOČEC

Kompletnu ponudu sa cenama mozete pogledati ovde


 

Hotel Šport 4* je smešten u Otočcu, u slovenačkoj Dolenjskoj regiji, 7 km od Novog Mesta. U okviru poznatih Termi Krka, Otočec se može predstaviti kao destinacija podjednako dobra i za opuštajući i za aktivan odmor. Hotel Šport 4* pripada grupaciji Terme Krka. Delimično je renoviran je 2015. godine. Hotel ima novi unutrašnji bazen sa površinom 200 kvadratnih metara sa termalnom vodom, a posebno zadovoljstvo pruža pogled na zeleno okruženje. Hotel Šport 4* Otočec ima tursku i finsku saunu. Avantura park kao i golf tereni su samo neke od mogućnosti animacije. Teniske terene, terene za odbojku, bagmintong, mini fudbal, fitnes. Jedna od prednosti je blizina zamka Otočec kao i golf tereni sa 18 rupa, brojna šetališta, i biciklističke staze.

Pogledajte našu galerija slika >>

U svom sastavu hotel Šport 4**** Otočec sadrži standard sobe i apartmane. Sve sobe hotela Šport 4**** Otočec opremljene su balkonom, klimom, mini barom, sefom, SAT TV i WiFi. Za sve koji žele još više udobnosti, na raspolaganju su dva apartmana, sa odvojenim dnevnim i spavaćim prostorom. Ishrana je na bazi polupansiona, doručak/večera (samoposluživanje, izbor više jela).

Za sve putnike iz Beograda, obezbeđen je svakodnevni luksuznim kombijem sa kućne adrese do hotela, a putnici iz Novog Sada mogu se priključiti kod Rume-rumska petlja na auto putu.

INFORMACIJE I REZERVACIJE

DEUS TRAVEL D.O.O. Turistička agencija

Adresa: Železnička br. 46 21000 Novi Sad

Tel: +381 (0) 21 210 10 77

Fax: +381 (0) 21 210 10 78

Mobilni: 069 189 98 89

e-mail: [email protected]             [email protected]

 

 

Najbolja ponuda na jednom mestu

Najbolja ponuda na jednom mestu

DEUS TRAVEL DOO NOVI SAD - ŽELEZNIČKA BR.46

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*