Terme Snovik | Wellness & Spa Slovenija

Terme Snovik | Wellness & Spa Slovenija

Terme Snovik

Kompletnu ponudu sa cenama mozete pogledati na linku.. ovde

Terme Snovik poseduje termalnii park, zatvorene termalne bazene i izuzetan welness centar. Kompleks se nalazi u Tuhinjskoj dolini, na putu između Kamnika i Celja. Udaljenost od polazne stanice gondole u Krvavecu iznosi 28km. Razvoj projetka pomogla je Evropska Unija, a naselje i teme koje su izgrađene i konačno završene 2007. godine posebnu pažnju posvećuju ekologiji i održivom razvoju.

Svi apartmani u Terme Snovik su rađeni od prirodnih materijala, izuzetno su prostrani i kvalitetno opremljeni, a karakteriše ih što imaju ugrađene sistme pametnih kuća. Apartmansko naselje  Terme Snovik se sastoji iz osam apartmanskih kuća, koje nose imena po vrstama drveća (Bor, Smreka, Vrba..). Smeštajni kapaciteti Terme Snovik su raznoliki, od dvokrevetnih soba, preko dvokrevetnih, četvorokrevetnih, petokrevetnih, pa sve do šestokrevetnih, sedmokrevetnih i osmokrevetnih apartmana.

Tokom leta Terme Snovik gostima su na raspolaganju otvoreni bazeni i mini vodeni park, dok se u zatvorenom delu, koji radi tokom cele godine, nalaze bazeni, jakuzzi, delovi sa vodenom masažom, kao i wellnes centar i centar za profesionalnu masažu. Wellness centar Termi Snovik sadrži finske saune, tursko kupatilo, kadu sa termalnom vodom, ledenu saunu i drvene ležaljke za relaksaciju, a gostima se u periodima odmora uz relaksirajuću muziku služi voće i čaj. Temperatura vode u otvorenom bazenu je 29 stepeni, a u zatvorenim bazenima ona iznosi 32 stepena. Voda je izuzetno bogata mineralima, pre svega kalcijumom i magnezijumom, pa je preporučljiva i za piće.

Pogledajte našu galerija slika >>

Apartmansko naselje TERME SNOVIK je kategorije 4*, a radi krajolika u kojem se nalazi nazvano je „Kućice na kraju šume“. Nalazi se iznad termalnog kompleksa. 74 apartmana i 31 dvokrevetnih soba pruža kvalitetan boravak i divan pogled na zelenu dolinu i planine. Opremljeni su savremenim nameštajem. Svi apartmani imaju balkon ili terasu s pogledom na ceo termalno-rekreacioni kompleks. Apartmani su klimatizovani, kreveti su opremljeni bio ulošcima, u kuhinji je šporet sa staklo-keramičkom pločom i visokokvalitetnim kuhinjskim inventarom, kupaonica ima tuš kabinu, bide i fen za kosu. Sitni dodaci stvaraju ugođaj i toplinu boravka.

Svi apartmani TERMI SNOVIK rade po sistemu inteligentnih soba, što znači automatsko uključenje i isključenje svih grejanih tela i električke struje, objekt se otvara ključ karticom. Nameštaj je od jasenovog drveta koji je karakterističan za taj deo Slovenije. Kako bi u apartmanima što bolje osetili duh doline u okolini, u apartmanima su postavljene fotografije iz života u Tuhinjskoj dolini. Kućice su napravljene tako da je njihova pozicija u maksimalnoj meri prilagođena prirodnoj konfiguraciji terena. U hladovini iza apartmana nalaze se parkirališta, a unaokolo je zelenilo, cvetne gredice, cvetni vrt i igralište za decu. 

Upoznajte svet Kneippa u Termama Snovik!

Sebastian Kneipp (1821 – 1897), nemački svešetnik, vodoterapeut i fitoterapeut, osmislio je sastav pet stubova za očuvanje zdravlja tela i duše: voda, lekovito bilje, kretanje, ishrana i zdrav stil života. Nakon što se kupanjem u hladnom Dunavu u mladosti sam izlečio od tuberkuloze odlučio je posvetiti život lečenju ljudi prirodnim putem. U Termama Snovik uključili su svih pet stubova Kneippove filozofije u postojeću ponudu koja od samog početka pogoduje ljudima i okolini. Nastavljamo tradiciju Kneippova lečilišta Kurhaus u Kamniku gde su se još 1891. g. počele uspešno provoditi Kneippove terapije.

→Voda

→Kretanje

→Ishrana

→Lekovito bilje

→Životna ravnoteža

 

Service title

DEUS TRAVEL D.O.O. Turistička agencija

Adresa: Železnička br. 46 21000 Novi Sad

Tel: +381 (0) 21 210 10 77

Fax: +381 (0) 21 210 10 78

Mobilni: 069 189 98 89

e-mail: [email protected]             [email protected]

Najbolja ponuda na jednom mestu

Najbolja ponuda na jednom mestu

DEUS TRAVEL DOO NOVI SAD - ŽELEZNIČKA BR.46

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*