HOTEL KOMPAS 4* BLED

HOTEL KOMPAS 4* BLED

Kompletnu ponudu sa cenama mozete pogledati ovde

Hotel Kompas**** se nalazi na malom brdu u samom srcu Bleda. Izgrađen u originalnom alpskom stilu, harmonično se meša sa prirodnim okruženjem, koje karakteriše visoka planota i vrhovi Julijskih Alpa. Jedinstvena lokacija pruža posetiocima nezaboravan pogled na Bledsko jezero i dvorac. Posebno očaravajuća karakteristika hotela je njegova terasa, gde se možete opustiti, prepustite se suncu i kupati unutar zastakljenog bazena koji nudi jedinstveni pogled na jezero. Masažni bazen i saune osiguravaju savršenu opuštenost, a tu su i fitness centar i teren za skvoš za one koji žele nešto aktivniji odmor.

Hotel Kompas**** nudi 95 komfornih soba i prostranih apartmana pogodnih za porodice. Sobe su moderne, prijatno opremljene i klimatizovane, a često imaju balkon. Gosti mogu birati između soba sa pogledom na jezero ili soba sa pogledom na parking. Dodatni komfor i blagostanje obezbeđeni su našim vrhunskim krevetnim konceptom koji obuhvata visokokvalitetne i anti-alergijske dušeke, jastuke i ćebad, kao i posteljinu od prvoklasnog pamuka.

Hotel ima veliki zastakljeni bazen, koji se nalazi na terasi hotela i nudi jedinstven pogled na jezero i dvorac u svim godišnjim dobima. Stakleni zidovi se otvaraju u toplijim mesecima, dajući gostima pristup panoramskoj terasi, gde su na raspolaganju udobne ležaljke. Pored bazena, gosti hotela Kompas**** mogu se opustiti u vrućoj masažnoj kadi, kao i finskoj, turskoj i infracrvenoj sauni. Ulaz u bazen i korišćenje masažne kadice su besplatni za goste koji ostanu u hotelu Kompas.

INFORMACIJE I REZERVACIJE

DEUS TRAVEL D.O.O. Turistička agencija

Adresa: Železnička br. 46 21000 Novi Sad

Tel: +381 (0) 21 210 10 77

Fax: +381 (0) 21 210 10 78

Mobilni: 069 189 98 89

e-mail: [email protected]             [email protected]

 

 

 

Najbolja ponuda na jednom mestu

Najbolja ponuda na jednom mestu

DEUS TRAVEL DOO NOVI SAD - ŽELEZNIČKA BR.46

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*