HOTEL PLANJA 4 **** ROGLA

HOTEL PLANJA 4 **** ROGLA

                                                                                                       Najbolji izbor za aktivan odmor je svakako Rogla.

 

ROGLA ZIMA 2023-2024 CENOVNIK.pdf

 

Hotel Planja 4* ROGLA je najbolji odabir za aktivan odmor, poslovne sastanke ili opuštanje. Hotel Planja 4 ****  u glavnom hotelskom kompleksu na Rogli raspolaže sa velikom višenamenskom dvoranom i seminarskim sobama. Gostima je na raspolaganju samoposlužni restoran i ponuda jela a’ la carte u Staroj koči, gde će vas razmaziti kuhinjom i odabranim vinima uz kamin. Gosti hotel Planja 4* na Rogli se mogu opustiti u Wellness centru Planja i isprobati raznovrsnu ponudu aktivnosti u velikoj sportskoj dvorani.

Opšte informacije:

Prijava: nakon 14 sati

Odjava: do 10 sati

Aktivnosti: kupanje u hotelskom bazenu, aerobik u vodi, šetnje s osnovama nordijskog hodanja, vožnja bicikala, pijaca s poljoprivrednim proizvodima, večernje šetnje sa bakljama, muzičke večeri, dečje kreativne radionice, ski odnosno planinski bus Rogla – Zreče – Rogla (po voznom redu), skijanje, sportski ribolov, tenis, biciklizam, šetnja do vidikovca, poseta podrumu Zlati grič, razgledanje Žičkog kartuzijanskog samostana, dvorca Trebnik, šetnja do Lovrenških jezera, poseta KSEVTA-u (Kulturni centar evropske svemirske tehnologije).

Usluge wellness centra hotela Planja na Rogla :  tretmani i masaže u Zemlji dobrog osećanja ili wellness centru Natura, sauna sa različitim programima.

Internet: neograničen besplatni pristup za goste koji upotrebljavaju bilo koji program iz važećeg cenovnika.

Parkiranje: besplatno parkiralište, mogućnost doplate za garažu 10 €/dan

Hotel nudi mogućnost: posluge u sobu, mogućnost prevoza, 24-satna recepcija, skladište za prtljag, čuvanje dece, vešeraj, kongresni centar, sef, bankomat.

Rogla je pored uređenog skijališta sa većinom srednje zahtevnih staza idealnim za one koji tek počinju svoju skijašku priču, poznata i po raznolikoj prirodi, kulturnom nasleđu i tradicionalnim jelima. Hotelski kompleks Planja nije toliko poznat po višenamenskoj dvorani u kojoj su svoje pripreme vršili brojni slovenački reprezentativci već najviše po odličnom odnosu cene i kvaliteta. Sve hotelske sobe su veoma lepo i jednostavno uređene. Sve imaju TV prijemnike, sopstvena kupatila, WI FI i balkone sa pogledom na skijalište, šumu ili naselje. Gostima je na raspolaganju hotelski restoran sa švedskim stolom i A la Carte ponuda u restoranu Stara kuča sa kaminom, tradicionalnom hranom i dobrim vinima. Za odmor i relaksaciju nakon skijanja, postoji mogućnost upotrebe bazena ili saune. Svi gosti objekta imaju 20% popusta na ulaz u wellness centar Planja i Natura. Za one koji uplate uslugu polupansina za ulaz u bazenski kompleks je besplatan. Skijalište Rogla može pohvaliti i blizinom Termi Zreče. Za goste hotela obezbeđen je poput od 50% na ulaz. Terme se nalaze u podnožju i do njih vozi lokalni bus.

INFORMACIJE I REZERVACIJE

DEUS TRAVEL D.O.O. Turistička agencija

Adresa: Železnička br. 46 21000 Novi Sad

Tel: +381 (0) 21 210 10 77

Fax: +381 (0) 21 210 10 78

Mobilni: 069 189 98 89

e-mail: [email protected]             [email protected]

Najbolja ponuda na jednom mestu

Najbolja ponuda na jednom mestu

DEUS TRAVEL DOO NOVI SAD - ŽELEZNIČKA BR.46

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*