HOTEL REAKTIV 3 *** – ZREČE

HOTEL REAKTIV SLOVENIJA

                                                 HOTEL REAKTIV 3*** ZREČE

Kompletnu ponudu sa cenama mozete pogledati ovde

TERME ZRECE ZIMA 2023-2024 cenovnik.pdf

Hotel Reaktiv 3*** Zreče se nalazi u centru Zreča, nasuprot Zreča, od autoputa je oko 8-10 minuta vožnje autom / autobusom. Hotel Reaktiv 3*** ima 2 velika parkirališta i 1 mali parking (parking je uključen u sve cene, a za hotelske goste besplatno, poseduje i parking za autobuse).  Hotel Reaktiv 3*** Zreče ima kapacitet od 58 osnovnih kreveta + 32 pomoćna ležaja (pomoćni ležajevi su normalni kreveti, koji su manjih dimenzija 190×90 cm, ili 200x90cm, ili ponegdje 190x80cm – kreveti na kat u četverokrevetnim sobama). Sobe su potpuno opremljene tankim televizorima, vlastitom kupaonicom, sefom, sušilom za kosu, ručnicima (2 po osobi) i klima-uređajem. Sve sobe (osim tri sobe) imaju privatni balkon u hotelu. Sobe su veličine od 16 km2 – 22 km2, a neke od njih su i apartmani ili apartmani, koji uključuju stol za sjedenje i blagovaonicu te odvojeni prostor za spavanje (njih 5). Jedna od soba može se smatrati i apartmanom, jer uključuje kuhinju i veliki dnevni boravak. Kafić / bar otvoren je svakodnevno od 19 do 22 sata. Gosti se mogu opustiti uz kavu, čaj i širok izbor vina, kao i druga pića.

Doručak je sezonski, predstavljen kao otvoreni buffet (jaja, hot-dog, prirodni sokovi, 3 vrste dagnji, 2 vrste jogurta, sveže sezonsko voće, domaća salama i 3 vrste sira, razni namazi, vafli ili palačinke, kroasani i razne vrste kruha). Na zahtev gosta besplatno nudimo vegetarijansku, vegansku i bezglutensku ili nelaktoznu ponudu. 
Večera se poslužuje i sastoji se od 3-smernog jelovnika (obično je to početak, supa, glavno jelo i salata, ili supa, glavno jelo, salata i desert) uvek su dve vrste jela (meso i obrok ili riba) želje gostiju su vrlo fleksibilne i osetljive (čak i ako želimo individualnu večeru prema našim željama uvek nailazimo). 
Hotel ima 5 dvorana, od kojih su 3 za kongresni turizam (sastanci, teambuilding, kursevi plesa / pevanja, edukacija) i imaju svu potrebnu tehničku opremu i predsoblje za gastronomiju, a 2 od tih dvorana su namenske dvorane u kojima se održavaju opšte manifestacije , događanja, igraonice za djecu itd. 
U hotelu imamo Cono opuštanje, koje uključuje 6 ležaljki, čaj, hladnu i toplu vodu, sezonsko voće, finske i infracrvene saune te prostor za masažu. Masaže se izvode prema cenovniku

(60 minuta masaže = 49 EUR, 30 minuta masaže = 35 EUR i nakon rezervacije). Gosti mogu koristiti saune i masaže uz prethodnu rezervaciju. 

Pogledajte našu galeriju slika >>

 

 

 

 

INFORMACIJE I REZERVACIJE

DEUS TRAVEL D.O.O. Turistička agencija

Adresa: Železnička br. 46 21000 Novi Sad

Tel: +381 (0) 21 210 10 77

Fax: +381 (0) 21 210 10 78

Mobilni: 069 189 98 89

e-mail: [email protected]            

[email protected]

 

 

 

 

Najbolja ponuda na jednom mestu

Najbolja ponuda na jednom mestu

DEUS TRAVEL DOO NOVI SAD - ŽELEZNIČKA BR.46

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*