GLAMPING SUNČANA DOLINA – BIOTERME

GLAMPING SUNČANA DOLINA – BIOTERME

Najveći luksuz je priroda sama…

Skriven od pogleda i tako poseban u svojoj intimi u Maloj Nedelji nalazi se Glamping Sunčana dolina Bioterme. Glamping Sunčana dolina je smešten neposrednoj blizini hotela Bioterme **** tako da gosti mogu da uživaju u hotelskom restoranu, fitness centru, sauni i wellness centru. Takođe, gosti mogu neograničeno koristiti unutrašnje  i spoljašnje bazene sa toplom termalnom vodom.  U Glampingu Sunčana Dolina Bioterme  postoje 22 vile i 11 glamping šatora elegantno opremljena sa opuštajućim pogledom na susednu šumu. Predstavlja savršenu destinaciju za porodice, parove ili za ljubitelje prirode. Šatori i vile su različitih veličina i mogu primiti 2 do 4 ili 6 osoba i ponuditi im udoban krevet, kupatilo, kuhinju, dnevni boravak i privatnu terasu. U isto vreme, kompleks može primiti i veće grupe i biti postati mesto različitih proslava. Vrhunac uživanja gostima može pružiti finsko i tursko kupatilo koje se može posebno zakupiti.

Još jedan vrlo poseban dragulj u raznovrsnoj ponudi nekih Glamping Sunčana dolina vila jeste mogućnost uživanja u drvenim kadama sa termalnom vodom na terasi, gde je opuštanje sa pogledom na šumu zagarantovan.

Dodatne aktivnosti u Glamping Sunčana dolina Bioterme koje se mogu sprovoditi jestu bilazak lokalnih znamenitosti, šetnja, planinarenje ili nordijsko hodanje kao i bogat animacijski program. Sneg, kiša, sunce ili vetar Glamping Sunčana dolina odiše posebnom energijom.

INFORMACIJE I REZERVACIJE

DEUS TRAVEL D.O.O. Turistička agencija

Adresa: Železnička br. 46 21000 Novi Sad

Tel: +381 (0) 21 210 10 77

Fax: +381 (0) 21 210 10 78

Mobilni: 069 189 98 89

e-mail: [email protected]             [email protected]

Najbolja ponuda na jednom mestu

Najbolja ponuda na jednom mestu

DEUS TRAVEL DOO NOVI SAD - ŽELEZNIČKA BR.46

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*