Hotel JAMA 4* Postojna | Slovenija

HOTEL Jama 4* Postojna | Slovenija

Hotel JAMA 4* Postojna

Kraj lepotice svetskog glasa, Postojnske jame, nalazi se Hotel Jama****, koji vam nudi sve što vam je potrebno za nezaboravne trenutke. Njegova pozicija neposredno kraj ulaza u jamu osigurava jedinstven doživljaj Parka Postojnska jama, a istovremeno je odlična polazna tačka za jednodnevne izlete prema Ljubljani, Bledu, slovenskoj obali, Trstu pa čak i Veneciji.

Hotel Jama 4* Postojna je svoja vrata prvi put otvorio 1971. godine te se svojim jedinstvenim položajem i savremenim dizajnom brzo uvrstio na listu najboljih hotela u regionu. Godine 2016. kultni hotel Jama 4* Postojna konačno je dočekao potpunu obnovu i tako se danas ponosi vrhunski opremljenim prostorima koje karakterizira suvremeni dizajn s dodatkom tradicije.

 

Gostima je na raspolaganju 156 prostranih moderno opremljenih soba s klima-uređajem, kupaonicom, LCD televizorom i bežičnim internetom. Možete birati između dvokrevetnih soba sa bračnim ili odvojenim ležajevima i Superior soba koje nude dodatnu udobnost te imaju balkon sa kojeg se pruža prekrasan pogled na Park i reku Pivku. Hotel je pogodan i za porodice sa decom jer većina soba nudi mogućnost dodatnog ležaja. Zahtevniji gosti svoje doživljaje mogu podići na viši nivo izborom luksuznog apartmana.

Više o samom hotelu Jama 4* pogledajte na ovom linku…

Pogledajte brošuru za posetu Postojnskoj Jami.PDF ..ovde

 

Postojnska jama | Slovenija

INFORMACIJE I REZERVACIJE

DEUS TRAVEL D.O.O. Turistička agencija

Adresa: Železnička br. 46 21000 Novi Sad

Tel: +381 (0) 21 210 10 77

Fax: +381 (0) 21 210 10 78

Mobilni: 069 189 98 89 viber/mobilni

e-mail: [email protected]             [email protected]

 

 

Najbolja ponuda na jednom mestu

Najbolja ponuda na jednom mestu

DEUS TRAVEL DOO NOVI SAD - ŽELEZNIČKA BR.46

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*